Kunstnagels

Kunstnagels

Als je niet blij wordt van je eigen natuurlijke nagels kun je kiezen voor een set kunstnagels. Met kunstnagels kun je namelijk elke nagel helemaal naar jou wens laten styleren. Of je nu een nagelbijter bent, je eigen nagels heel slap zijn, snel afbreken of maar niet lang willen groeien… kunstnagels bieden jou de oplossing!

Tijdens de behandeling kijken we samen met jou naar je wensen.Langer maken, kleurtje er op, een printje, een steentje… het kan allemaal!

Acryl, Gel of Polygel?! 

Keuzes… hoe weet je nu welke soort kunstnagel het beste bij je past? Want … weet jij wat het verschil is tussen acryl, gel en polygel? Gelukkig hoef jij deze keuze niet persé zelf te maken! Onze nagelstylistes helpen je graag de beste keuze te maken. Aan de hand van bijvoorbeeld je hobby’s en je werk geven zij jou graag advies.

De behandeling:

Het zetten van kunstnagels is … een kunst op zich! Onze nagelstylistes laten het er vanaf de andere kant van de nageltafel ‘zo gemakkelijk’ uit zien, maar vergis je niet! Kunstnagels zetten is echt handwerk en dus bijna een ambacht te noemen! Houdt dus rekening met één tot anderhalf uur behandeltijd. 

En dan… Yes je nieuwe nagels zijn een feit! We geven je hieronder graag nog een aantal belangrijke tips mee.

  • Gebruik elke dag nagelriemolie. Zo drogen je natuurlijke nagels niet uit en blijven ze flexibel. Vergeet hierbij niet de onderkant van je nagel ook in te oliën. Dagelijks gebruik van nagelriemolie zorgt dat kunstnagels langer en beter blijven zitten. Nagelriemolie is in de salon verkrijgbaar voor € 4,95
  • Laat kunstnagels eens in de 3 tot 4 weken nabehandelen. Zo blijven je kunstnagels in balans en voorkom je breken of beschadiging zowel kunstnagel als je natuurlijke nagel.
  • Merk je dat je je nagels vaak stoot? Dan zijn ze waarschijnlijk net te lang voor je! Kom ze snel inkorten! Te lange nagels geven geen ‘draagplezier’ en kunnen een flinke domper op je ervaring met kunstnagels zijn. Dit hoeft absoluut niet!
  • Merk je dat een kunstnagel los zit? Blijf hier niet mee rondlopen! Wij repareren dit graag voor je. Zo voorkom je bacteriën tussen eigen nagel en kunstnagel.

Kunstnagels zijn niet schadelijk, onkundig verwijderen wel!

Trekken, pulken en/of knippen beschadigd de natuurlijke nagel. Moeten de nagels er af? Kom langs! Je eigen nagel is je dankbaar!

 

Prijs nieuwe set kunstnagels:

French Manicure

Verlenging van de natuurlijke nagels met de bekende witte randjes ….. € 57,50

Babyboom

Verlenging van de natuurlijke nagels waarbij de witte randjes zacht overlopen in de kleur van het nagelbed waardoor een natuurlijk effect wordt bereikt ….. € 55,00

Afgelakt met gellak

Verlenging van de natuurlijke nagel waarbij we de nagel aflakken met gellak in een kleur naar keuze ….. € 55,00

 

Prijs nabehandeling kunstnagels:

French Manicure

Opvullen en her-balanceren van de kunstnagels,afgewerkt met de bekende witte randjes ….. € 37,50

Babyboom

Opvullen en her-balanceren van de kunstnagels, waarbij we de witte randjes zacht laten overlopen in de kleur van het nagelbed ….. € 36,50

Afgelakt met gellak

Opvullen en her-balanceren van de kunstnagels, vervolgens afgelakt met gellak in een kleur naar keuze …..€ 36,50

Online boeken
Maak gemakkelijk je afspraak via WhatsApp