Botox en Fillers

Botox en Fillers

De afgelopen tijd zijn er veelvuldig berichten in  nieuws geweest over Botox en Fillers. Hierdoor zijn veel mensen ‘Botox & Fillers’ als eng gaan zien, en eigenlijk klopt dit niet.

Botox & Fillers gevaarlijk?

Het simpele antwoord is: nee! Botox en fillers worden zelfs gebruikt om sommige medische problemen op te lossen. Het gevaar schuilt namelijk niet in het middel… maar de behandelaar!

Wie mag deze behandeling uitvoeren?

Daar kunnen we heel kort in zijn: uitsluitend een cosmetisch arts! Alleen een cosmetisch arts is wettelijk bevoegd om behandelingen uit te voeren met o.a. botox en fillers. Laat je dus niet verleiden tot een behandeling door een schoonheidsspecialiste met bijvoorbeeld de hyaluronpen. Hoe mooi het allemaal ook klinkt … een filler = hyaluronzuur … en hyaluronzuur = een filler! De consequenties kunnen enorm zijn, zelfs onomkeerbaar en dan heeft deze schoonheidsspecialiste geen oplossing. Je zult dus alsnog bij de cosmetisch arts terecht komen… in de hoop dat een cosmetisch arts nog wat voor jou kan betekenen.

Overweeg je een behandeling met een middel als Botox of een filler? Verdiep je dan goed in de arts en laat je goed informeren! En daar helpen wij je graag bij!

Samenwerking met Cosmetisch Arts Dr. P. Driessen

Met trots kunnen we zeggen dat we samenwerken met cosmetisch arts Dr. P. Driessen van Praktijk Face-it Almere. Hierdoor kun je bij ons veilig terecht voor verschillende kleine cosmetische behandelingen met hyaluronzuur, bijvoorbeeld: Sculptura, Juvaderm maar ook voor behandelingen met Botox/Dysport. Zowel het consult als de daadwerkelijke behandelingen worden uitgevoerd door de arts! Wij zijn hier als schoonheidsspecialiste namelijk niet voor opgeleid. Ook jou gegevens over gezondheid en welke behandeling er eventueel wordt uitgevoerd deel je alleen met de arts.

Onze arts Dr. Driessen heeft meer dan 30.000 behandelingen verricht, is aangesloten bij het NVCG en mag zich als één van de weinigen echt Cosmetisch Arts noemen. U kunt zijn erkenning terugvinden in het profielregister cosmetische geneeskunde van de KNMG.

Hoe gaat dat dan in z’n werk?

Heb je vragen over botox of fillers? Wil je weten of de arts wat voor je kan betekenen? Boek dan een kosteloos consult bij Dokter Driessen gewoon bij ons in de salon! Tijdens dit consult van circa 30 minuten kun je al je vragen direct bij de arts neerleggen.
Samen met jou kijkt de dokter hoe en of hij iets voor je kan betekenen. Je krijgt direct een prijsopgave en kunt zelfs, als je wilt, direct behandeld worden.

Heb je na je consult toch nog zoiets van …’ik vind het nog wel spannend’… ‘zal ik het doen? Je bent niet tot behandelen verplicht! De arts heeft je alles uitgelegd en de eventuele kosten benoemd. Lekker naar huis en denk er nog even over na. Dat vinden wij echt niet erg!
Besluit je daarna alsnog de behandeling te doen dan weet je ons te vinden. Dokter Driessen is elke maand bij ons in de salon en maakt graag tijd voor je vrij.

Onze arts werkt met: 

Botox / Dysport, Fillers met hyaluronzuren van verschillende diktes van Juvaderm, Teosyal en Stylage.

Online boeken
Maak gemakkelijk je afspraak via WhatsApp