Epileren & Verven

Epileren & Verven

Wenkbrauwen die goed in model zijn gebracht kunnen je er letterlijk jonger én frisser uit laten zien. En dat willen we natuurlijk allemaal! Waar voorheen voornamelijk vrouwen naar de salon kwamen voor hun wenkbrauwen,  zien we tegenwoordig ook steeds meer mannen die hun wenkbrauwen graag willen ‘temmen’.  Bij epileren is het belangrijk rekening te houden met de vorm van je gezicht, de stand en de grootte van je ogen. Wenkbrauwen die niet bij je gezicht passen kunnen je namelijk een ‘vreemde gezichtsuitdrukking’ geven. En dat willen we niet!

Met onze behandelingen ben je zeker van ‘de perfecte brow voor jou!’

Epileren

Duurt: circa 15 – 20 minuten

Bestaat uit: reinigen van de wenkbrauwen, epileren in de beste vorm voor jou en naar jou wens. Vervolgens sluiten we af met een kalmerende aloë vera gel om eventuele roodheid snel te laten verdwijnen.

Je betaalt voor epileren: € 12,50

‘Temmen for Men’

Duurt: circa 15 – 20 minuten

Als man wil je natuurlijk geen vrouwelijke wenkbrauwen! Daarom temmen we ze! We maken je neusbrug vrij van vervelende haren en halen alleen de verdwaalde haren rondom je wenkbrauwen weg. Vervolgens openen we de jacht op lange weerbarstige haren! Zorgvuldig bijknippen zorgt dat er geen ‘rare gaten’ in je wenkbrauwen ontstaan. Psst …. voor een verftoeslag van € 5,00 laten we je grijze haren ook nog eens verdwijnen!                                      

Je betaalt voor het ‘temmen’ van je wenkbrauwen: € 12,50

Epileren inclusief verven van wenkbrauwen

Duurt: circa 20 – 25 minuten

Hierbij gaan we niet alleen je wenkbrauwen qua vorm aanpassen aan je gezicht. Tijdens de behandeling worden je wenkbrauwen ook geverfd. Dit maakt je gezicht nog sprekender! Dankzij de verf van refectocil kunnen we verschillende kleuren mengen om zo de juiste ondertoon en kleuring voor jou mogelijk te maken. Zeg maar dag tegen eventuele grijze haren!

Je betaalt voor epileren incl. verven: € 17,50

Epileren inclusief het verven van wenkbrauwen en wimpers

Duurt: circa 25 – 30 minuten

Hierbij gaan we niet alleen je wenkbrauwen qua vorm aanpassen aan je gezicht.Tijdens de behandeling worden je wenkbrauwen en wimpers ook geverfd. Dit maakt het plaatje helemaal af! Ideaal voor mensen die veel sporten, houden van een bezoekje aan de sauna of tijdens je vakantie! Zo kun je zonder make-up de deur uit zonder het gevoel van een ‘blote-billen-gezicht’

Je betaalt voor deze behandeling: € 22,50

Verven van wenkbrauwen

Duurt: circa 15 minuten 

Zijn je wenkbrauwen nog prima in vorm? Of misschien heb je niet zo veel ‘wenkbrauwen’ meer…Alleen verven kan bij ons ook!

Voor het verven van je wenkbrauwen betaal je: € 11,50

Verven van wimpers

Duurt: circa 15 minuten

Heb je van jezelf hele lichte wimpers? Ben je een sporter, gek op de sauna of ga je op vakantie en kun je doorgelopen mascara daarbij niet gebruiken? Kom dan zeker je wimpers verven!

Voor het verven van je wimpers betaal je: €  11,50

Combi verven wenkbrauwen en wimpers

Duurt: circa 15 – 20 minuten   

Wil je zowel je wenkbrauwen als je wimpers geverfd, maar is epileren niet nodig? Kies dan deze combinatie.

Je betaalt hiervoor: € 17,50

Wenkbrauw-tip 1: 

Neem ook eens een kijkje bij onze Henna-Brow behandeling!

Kun je niet tegen waterstofperoxide? Gaat je voorkeur naar een natuurlijke kleuring? Misschien merk je dat je ondanks de geverfde haartjes toch nog met je wenkbrauwpotlood aan de slag gaat? Kijk dan ook eens bij onze Henna-Brow behandeling! Misschien sluit dit (nog) beter bij jouw wensen aan.

Wenkbrauw-tip 2:

Neem ook eens een kijkje bij onze Browlamination behandeling!

Lijken jouw wenkbrauwen exact dat te doen wat jij niet wilt? Haren die alle kanten op staan en niet in model te houden zijn? Kijk eens op onze pagina over Browlamination! Ook dat ‘fixen’ wij

Online boeken
Maak gemakkelijk je afspraak via WhatsApp