Gelpolish

Gelpolish

De vervanger van de gewone nagellak! Maar dan wel zonder het chippen en het wekelijks opnieuw lakken! Bij ons kun je kiezen uit meer dan 500 kleuren! En als het je dan is gelukt, om uit meer dan 500 kleuren gellak de mooiste kleur te kiezen. Hebben we nog wat tips voor thuis die er voor zorgen dat je optimaal kunt blijven genieten van je nagels!

Mijn nagels zijn zó slap… is gellak wel geschikt voor mij?

Jazeker.. Juist! Wij hebben een speciale verstevigende laag die net als onze gellak afweekbaar is.  Deze laag maakt je nagels niet dikker maar wel veel steviger. Nagels die geneigd zijn tot scheuren of breken behoren hierdoor tot de verleden tijd!

Gebruik elke dag nagelriemolie.

Nagelriemolie zorgt er namelijk voor dat je natuurlijke nagels niet uitdrogen en flexibel blijven. Bij dagelijks gebruik zal je gellak langer blijven zitten. Vergeet hierbij naast de nagelriemen ook de onderkant van je natuurlijke nagel niet!

Nagelriemolie is in de salon verkrijgbaar voor € 4,95.

Hoe lang blijft mijn gellak zitten?

Dit verschilt per persoon, zelf gaan we altijd uit van drie weken. Bij de één kan dit iets korter zijn, bij een ander weer net iets langer. Dit hangt o.a. samen met de kwaliteit van de eigen nagel, de groei van de nagel, hobby’s en werk.

Hoe krijg ik die gellak er weer af?

Het beste voor je nagels is even terug te komen naar de salon! Wij verwijderen de gellak kundig en geven je nagels nog even een stukje extra verzorging. Zo ga je weer netjes en mét gezonde nagels de deur weer uit.

Nooit pulken aan, of trekken aan de gellak, je maakt, 100% zeker, je nagelplaat dunner! Bij de juiste plaatsing en verwijdering is gellak zelf niet schadelijk voor de nagel!

Prijs Gelpolish manicure:

Gellak één kleur                                 € 24,50

Gellak French gelakt                          € 29,50

Toeslag voor extra versteviging         €   5,00 

Online boeken
Maak gemakkelijk je afspraak via WhatsApp